Huvudmeny
Senaste inläggen
Välkommen
Användarnamn eller mejladress

Lösen:
[ ]
[ ]
Sök Svenska CBradio 27MHz
Forum´s
« Föregående diskussion   
Opwannabe.

Skapa en ny diskussion
LAN_402 LAN_403
Admin
sön mars 31 2013, 11:14em
Admin Registrerad medlem #1 Gick med: lör mars 30 2013, 04:56em
Inlägg: 1
Opwannabe är personer som ständigt tjatar och tjatar och kommer med antydningar, tex: Jag har varit här längre än den och den, jag är alltid i forumet, jag chattar mer än alla andra, när får jag bli Admin/Mod eller operatör?

Såhär fungerar det:

Operatörer tillsätts när behov finns, när forumet blir större i antal besökare och stannar kvar vid ett visst antal i nivå, när någon av operatörerna beslutar sig för att inte längre vara kvar, eller när någon visat framfötterna genom att vara mycket aktiv eller har en speciell kompetens som gör att forumet förs frammåt.

Det kan vara en relativt ny person i forumet men också egentligen vem som helst.
Vanligtvis finns operatörer som är unga, de med humor, personer som tar relativt lätt på saker, och de som är mer för rättvisa och ordning, äldre operatörer , datorkunniga, de som är bevandrade med servers, PHP, gramatik (Mods) osv.

Op eller inte, i detta community får man oftast den respekt man förtjänar.

Forat är lite speciellt, det har ett hjärta, att vara en stor kanal med mycket folk är inte det primära, att vi har kul och bryr oss om varandra och hjälps åt är det viktiga, det behöver man som sagt inte vara operatör för.

Konflikter dyker upp ibland, det en operatör blundar för kanske en annan vidtar en åtgärd, vi är bara människor vi också, kom ihåg att det bara är ett forum, vi försöker så gott vi kan, och utmärker oss inte själva på något sätt.

//Admins.


[ LAN_29 tors feb. 20 2014, 03:31em ]
Tillbaka till toppen
Moderator(er): Admin, Admin2, Fox16, Janne

Gå till:

Skapa en ny diskussion
LAN_431 LAN_432 LAN_433
Powered by e107 Forum System